News

AL!VE Drops in Bars among Selected products in the year 2022

Inovativnost ajdovskega sladolednega in čokoladnega proizvajalca Incom LEONE je ponovno vzbudila pozornost slovenske prehrambene stroke in slovenskih potrošnikov. Nove čokolade AL!VE Chocolate Drops in sladoledi AL!VE Bars so namreč prejeli naziv Izbran produkt leta 2022.

AL!VE čokoladni dropsi predstavljajo inovativno čokolado, ki s svojo priročno obliko in vrhunskim okusom priskoči na pomoč, ko si zaželimo nekaj malega »sladkega«, vendar se istočasno nočemo preveč pregrešiti.

AL!VE sladoledni proteinski barsi pa so skupina izdelkov, ki združujejo vrhunske in inovativne sladolede za tiste, ki imajo radi visoko vsebnost beljakovin, manj sladkorja in manj kalorij. Predstavljajo novo obliko zdravih sladoledov, s katero odpirajo kategorijo premium sladolednih barsov brez slabe vesti.

Prepoznaven rdeč pečat kupcem zagotavlja kakovost in inovativnost izdelka
Prepoznaven rdeč pečat Izbranega izdelka leta kupcem zagotavlja skrbno ocenjeno kakovost in je vodič do najboljših novosti posamičnih kategorij. Neodvisna globalna raziskava je tudi tokrat ponudila dragocen vpogled proizvajalcem v mnenje kupcev, o njihovih in konkurenčnih izdelkih, kar lahko pomembno vpliva na razvoj in lansiranje novosti na tržišče.

Izdelki Incom LEONE potrošnike razveseljujejo s čarobnimi sladolednimi okusi in presenečajo z nepričakovano inovativnostjo. V podjetju so zelo ponosni na vse sodelavce in sodelavke, ki se vsak dan trudijo, da lahko potrošniki uživajo v tako kakovostnih in inovativnih izdelkih. Pravijo, da inovativnost ni zapis na papirju, ampak duh podjetja, ki se prenaša v izdelke. LEONCI imajo trdno postavljeno vizijo, ki jih žene naprej in drži pokonci. Zavezani so k navduševanju z inovativnostjo, ustvarjanju kreativnih sladoledov in zaupanju ljudem, s katerimi delajo.